Siliciu

Dioxidul de siliciu este un mineral intalnit in nisip, lut, granit, un unele plante. E componentul principal din sticla. In cosmetologie se foloseste pentru functia sa de absorbtie si ca abraziv. Daca este inhalat intr-o doza mare si pe o perioada mai lunga, produce silicoza, o afectiune pulmonara cronica.

Publicatii pe aceasta tema:

  1. Limonen
  2. Solum Diatomeae
  3. Alternative ale Parabenilor, sigure sau nu?
  4. Onicomicoza – tratament homeopat
  5. Microdermabraziunea

Lasa un comentariu

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera